Testvériskolák emblémái

Értesítés

2012. november 10-én iskolánk vezetősége és képviselete látogatást tett a szegedi Eötvös József Egységes Gimnáziumban. Ennek a látogatásnak a keretében az iskolák igazgatói aláírták az együttműködési megállapodást, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben több szinten és különböző módon létrejöhessen a két intézmény között az együttműködés.

Felhívjuk gimnáziumunk diákjait és tanárait, hogy vegyenek részt az iskolák együttműködését a jövőben jelképező közös embléma kiválasztásában! 9 (kilenc) embléma készült a látogatásunk alkalmával: 5 (öt) tanuló a mi iskolánkból és 4 (négy) az Eötvös József Gimnáziumból dolgozott az alkotásokon. Az emblémák fényképeit az Eötvös József Gimnázium honlapján (http://www.ejg-szeged.sulinet.hu/index.php/hirdetmenyek/61-hirdetmenyek/177-szavazas-) tették fel, ahol azokra nyilvánosan szavazhatnak az érdekeltek 2012. november 15-étől.

Az emblémákról és jelentésükről közelebbi információk kaphatók a kidolgozásban iskolánkat képviselő csapat tagjaitól: Bálizs Ágnes I-1, Gyuráki László II-1, Drah Krisztina III-1, Loc Márta és Cvejić Ksenija IV-6.

A szavazás módja: a megadott linken található az emblémák fényképeit tartalmazó honlap. A fényképek névtelenek, csak számok jelölik őket. Amikor egy képet kiválasztanak, megadják az elektronikus postájuk címét, ahová kapnak egy levelet a szavazás megerősítésére szolgáló linkkel. A megerősítés nélkül a szavazás érvénytelen. Egy e-mailről csak egyszer lehet szavazni.

A szavazás időtartama 2012. november 15-től 2012. december 15-ig. A szavazás idejére az emblémákat a földszinti folyósón kiállítjuk.

A legtöbb szavazatot kapott embléma válik a két iskola együttműködésének a szimbólumává!

A szavazás eredményének hivatalos kihirdetésére 2013. márciusában, iskolánk jubileumi ünnepségének a keretében kerül sor.